ACH

FIRAT'TAN KURUMLARA ZİYARET

SİYASET

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Halil Fırat, seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman’da, kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Halil Fırat, seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman’da, kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü ve personellerini ziyaret eden Milletvekili Adayı Halil Fırat, burada Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Daha sonra özel bir hastaneyi gezen Fırat, hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Milletvekili Adayı Halil Fırat, hastalarla bir süre sohbet ettikten sonra Adalet Sarayını ziyaret ederek, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ve Baro Başkanı Hasan Demiri makamında ziyaret etti.
Burada açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Halil Fırat, AK Parti’nin diğer partilerden ayıran en büyük farkın halkın yanında olması ve halkın istediği talepleri doğrultusunda siyaset yürütülmesi olduğunu kaydetti.
Fırat, “Halkın partisi olan AK Parti’nin, halkın oyları ile galip gelmesi için var gücümüzle çalışmalıyız. Sahabe Safvan Bin Muattal kabrinin bulunduğu bu topraklara hizmet etmek bizim için kutsal bir görevdir. Bu bilinçle yolumuza devam ediyor, birlik ve beraberlik içinde halkımızın huzur ve refahı için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye üzerinden büyük oyunlar oynanıyor. Seçim dışı, bazı illegal yollarla iktidar olmak isteyenler var ama milletimiz artık uyandı. Bunların oynadığı oyunları halkımız görüyor ve ona göre tavır belirliyor. Halkımızın mutluluk ve refahı için ne gerekiyorsa yapmanın gayretindeyiz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.