ACH

TFFHGD'EN Futbol Sezonu Açılışı

Adıyaman

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şubesi yaptığı ilk antrenmanla yeni 2015-2016 sezonuna merhaba dedi.

  Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şubesi yaptığı ilk antrenmanla yeni 2015-2016 sezonuna merhaba dedi. 
Adıyaman Atatürk Stadyumu'ndaki açılış programına TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı İsmet Gülbağlar, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yapıcı, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Naif Dünek, Futbol İl Temsilcisi Ali Can Çelik, Dernek Başkanı İsmet Gülbağlar, hakemler ve hakem adayları katıldı.
Yeni sezonda takımlara ve sahada görev yapacak olan hakem ve gözlemcilere başarı temennisinde bulunan TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı İsmet Gülbağlar yaptığı konuşmasında, “2015-2016 futbol sezonunun başta Türk hakemliği olmak üzere sporun tüm paydaşlarına hayırlı olmasını dilerim. Sporun fair play çerçevesinde yapılması gerektiğini ve kazanmanın ikinci planda olması gerektiğini belirtmek isterim. Yeni sezonun takımlarımıza başarılar getirmesi temennisiyle sakatlıksız ve şiddetten uzak bir lig diliyorum. Hakem ve gözlemci arkadaşlarımız büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye gayreti içerisindeler, kendilerini bir kez daha tebrik ediyor, aday hakemlerimize başarılar diliyorum” dedi.
2014-2015 futbol sezonunu başarı ile tamamladıklarını belirten İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yapıcı ise, “İnşallah 2015-2016 futbol sezonunda da aynı başarı ile hakemlerimizin gayret edeceğini umuyor çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Futbol camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sahalarda mücadele edecek olan futbolculara, takımlara, hakemlere, gözlemcilere ve saha komiseri arkadaşlarımıza kazasız, belasız, sakatlıklardan uzan bir sezon diliyorum” dedi.
Saha Komiserleri Derneği Başkanı Naif Dünek ve Futbol İl Temsilcisi Ali Can Çelik ise 2015-2016 futbol sezonunun futbol ailesine hayırlı olmasını ve yeni sezonun tüm hakemlere başarı getirmesi temennisinde bulundular.
TFFHGD Adıyaman şubesine kayıtlı ulusal yardımcı hakem 2, bölgesel hakem 4, bölgesel yardımcı hakem 7, bayan klasman yardımcı hakem 1, il hakemi 26, aday hakem 21 ve gözlemci sayısının ise 8 olduğu öğrenildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.